Håndværk

Vi mestrer de stolte håndværkstraditioner og har solid praktisk erfaring fra vores arbejde med Danmarks kulturarv.
Vi følger udviklingen inden for tømrer- og snedkerfaget meget nøje. Det betyder anvendelse af de nyeste teknologiske hjælpemidler og moderne styringsværktøjer når dette er mest hensigtsmæssigt.

KP A/S er en konkurrencedygtig samarbejdspartner for kvalitetsbevidste bygherrer og rådgivere på både det håndværks- og forretningsmæssige område.

Kvalitetssikring er et vigtigt værktøj hvorved vi sikrer og dokumenterer at arbejdet er udført i overensstemmelse med de fremsatte kvalitetskrav.
Desuden opsamles erfaringer med bestemte materialer og udførelsesmetoders bygbarhed til gavn for fremtidige ombygninger.

Bygbarhed

Bygbarhed - sund fornuft og praktisk erfaring.

Hos KPE A/S sigter vi mod langsigtede fleksible løsninger.

Vi sikrer at materialer og installationer kan udskiftes og fornyes, hvis behovet opstår.

Vores kompromisløse tilgang til tømrer- og snedkerfaget er grundstenen i vores snedkerværksted.
Helt centralt for KPE A/S kvalitetskultur er målsætningen om at skabe unikke løsninger i høj håndværksmæssig kvalitet.

På værkstedet hersker der en kærlighed til det traditionelle håndværk. Chris, Søren og Mogens fremstiller størstedelen af produktionen i hånden med en sans for hold-ånd og personligt engagement.
Hver enkelt medarbejder spiller en vigtig rolle i kvalitetskontrollen, og der bliver lagt en ære i, at hvert enkelt emne, der forlader værkstedet lever op til de høje standarder som KPE A/S er stolte af.