Skip to main content

Toldvagt 15, beliggende i Nordhavn, blev nedtaget i 2020 for at  gøre plads til et omfattende byggeri på Redmolen. Oktober 2024 kan der holdes rejsegilde ifm. genopbygningen.

I forbindelse med genopførslen af den bevaringsværdige bygning er der stort fokus på at genskabe bygningens oprindelige udseende og atmosfære, samtidig med at den tilpasses til nutidens anvendelse. Projektet inkluderer etablering af faciliteter som køkken og moderne toiletfaciliteter, hvilket giver bygningen et nyt liv og formål i området​.

Kjell Pedersen A/S er som ansvarlige for tømrer- og snedkerarbejderne en central del af genopførelsen. Tømrerarbejdet omfatter genopbygning af tagkonstruktioner, lægning af bræddegulve og opsætning af vægpaneler samt loftisolering. I snedkerarbejdet indgår fremstilling og montering af nye fyldningsdøre, vinduer og tilhørende beslag, som er tilpasset bygningens historiske udtryk. Der anvendes udvalgte træsorter, og arbejdet udføres i henhold til traditionelle håndværksmetoder for at sikre, at bygningen bevarer sin autentiske stil og kvalitet.

Kjell Pedersen A/S er valgt på baggrund af faglige kompetencer og erfaring med tranformering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

PFA er bygherre.

Vil du vide mere så tøv ikke med at tage fat i os

Henrik Wulff

Tømrermester & byggeleder

Leave a Reply