Skip to main content

Håndværk

Vi er en konkurrencedygtig samarbejdspartner
for kvalitetsbevidste bygherrer og rådgivere
på både det håndværks- og forretningsmæssige område.

Godt håndværk

Hos Kjell Pedersen A/S mestrer vi de stolte håndværkstraditioner og har solid praktisk erfaring fra vores arbejde med Danmarks kulturarv.

Vi følger udviklingen inden for tømrer- og snedkerfaget. Det betyder anvendelse af de nyeste teknologiske hjælpemidler og moderne styringsværktøjer når dette er mest hensigtsmæssigt.

Vores kvalitetsbevidste medarbejderstab består af både tømrere og snedkere der har alle et svendebrev og løbende efteruddannes inden for faget.

Vi sikrer de rigtige folk til de rigtige opgaver.

Vores værksted

Vores kompromisløse tilgang til tømrer- og snedkerfaget er grundstenen i vores snedkerværksted. Helt centralt for Kjell Pedersen A/S kvalitetskultur er målsætningen om at skabe unikke løsninger i høj håndværksmæssig kvalitet.

På værkstedet hersker der en kærlighed til det traditionelle håndværk. Søren, Chris, Mogens og Emil fremstiller størstedelen af produktionen i hånden med en sans for hold-ånd og personligt engagement. Hver enkelt medarbejder spiller en vigtig rolle i kvalitetskontrollen, og der bliver lagt en ære i, at hvert enkelt emne, der forlader værkstedet lever op til de høje standarder som er kendetegnende for Kjell Pedersen A/S

Besøg værkstedet her

Eller se snedkeropgaver fra værkstedet herunder

Professionel byggeledelse - sikrer en effektiv byggeperiode og leverancer indenfor tid, kvalitet og økonomi

Professionel byggeledelse

Godt håndværk bygger på professionel projektstyring.

Målet er den mest effektive byggeperiode og leverancer indenfor tid, kvalitet og økonomi.

Hos Kjell Pedersen A/S ønsker vi at være bygherre og rådgivers foretrukne samarbejdspartner, og levere byggeri af høj kvalitet ved hjælp af moderne ledelsesprincipper, professionel byggestyring, kvalitetshåndværk og en højt kvalificeret medarbejderstab.

mere om vores kompetencer