Rammeaftale

Slots- og Kulturstyrelsen

Bygherre
SLKS
Entreprise
Rammeaftale
År
2020-2022

Rammeaftale med SLKS om tømrer- og snedkerarbejder på i alt 22 ejendomme.

Aftalen omhandler bl.a. om Det Kongelige teater, Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst, Ordrupgaard og Den Hirschsprungske Samling.

Rammeaftalen med SLKS stiller udover krav til godt håndværk også høje krav fleksibilitet og procesplanlægning af hensyn til ejendommenes særlige driftsforhold og sikkerhedsforanstaltninger.

KPE A/S har solid erfaring med alt fra mindre serviceopgaver til større ombygninger underlagt rammeaftaler for bl.a. Danske Bank, JP Politikens Hus, Kronborg, Marmorkirken og Folketinget.

Mere kultur for pengene
Målet med rammeaftalen er ifølge SLKS at skabe ”mere kultur for pengene” ved at optimere bygningsdrift og vedligehold af de statslige ejendomme på Kulturministeriets område. Hos KPE A/S er vi stolte over at være valgt til denne opgave og ser frem til at bidrage med godt håndværk og som sparringspartner på den løbende driftsoptimering og energibesparelse.

Service og vedligehold
Vi tilbyder aftaler om faste vedligeholdelsesrutiner af bygninger. Hver enkelt løsning skræddersyes, så den passer den enkelte kundes behov.

Vores snedkerværksted specialfremstiller inventar og emner til vores mange alsidige opgaver og sikrer levering til tiden. Vi er fleksible i vores arbejde og i kapaciteten. Det handler jo om service.

Vil du vide mere så tøv ikke med at tage fat i os

Frederik Pedersen

Tømrermester & direktør