Velkommen i værkstedet

Snedkerværksted

m2
430
Snedkere
5
Miljøværksted
Eksternt i gården
År
1995

På værkstedet skaber vi i samråd med arkitekter og kunder unikke løsninger i høj håndværksmæssig kvalitet.

På værkstedet hersker der en kærlighed til det traditionelle håndværk. Chris, Søren, Emil og Mogens fremstiller størstedelen af produktionen i hånden med en sans for hold-ånd og personligt engagement.
De fleste projekter kræver skræddersyede løsninger, der matcher vores kundernes ønsker og behov – hvilket resulterer i holdbare, funktionelle løsninger i den højeste kvalitet.

Vi håndterer et bredt spektrum af projekter og er vant til tætte samarbejder direkte med kunden eller med arkitekter, designere og leverandører. Vi udfører producerer udelukkende til egne projekter.

Lokal forankring & produktion

Hos Kjell Pedersen A/S er vi optagede af lokal forankring. Produktionen foregår på den anden side af vores kontorgange med de mange fordele, det har.
Vores ambition er at håndtere alle processer lokalt på vores værksted, hvor alle projekter bliver fulgt til dørs med en kompromisløs kvalitetskontrol.

Restaurering & nyt

På værkstedet skaber vi både nye løsninger til vores projekter ligesom vi restaurerer efter gamle håndværkstraditioner.

Farlige stoffer

Når vi restaurerer støder vi ofte på farlige stoffer som bly og  PCB. På værkstedet har vi en miljøafdeling der hvor vi kan håndtere miljøfarlige emner. På den måde sikrer vi arbejderne udføres arbejdsmiljømæssigt korrekt og farligt affald bortskaffes korrekt.

Et udvalg af projekter fra værkstedet

Vil du vide mere så tøv ikke med at tage fat i os

Frederik Pedersen

Tømrermester & direktør