Rammeaftale på 8. år

Folketinget

Bygherre
Folketinget
Rådgiver
Folketinget
Entreprisesum
13 mio.
År
2017-

Rammeaftale med Folketinget om tømrer- og snedkerarbejder på Folketingets ejendomme. I alt er der tale om ca. 80.000 m2 fordelt på blandt andet Christiansborg Slot, Folketingets medlemsboliger, Søndre Ridebanefløj og Forbindelsesbygningen.

Aftalen med Folketinget stiller udover krav til godt håndværk og bæredygtighed også høje krav til fleksibilitet og procesplanlægning af hensyn til ejendommenes særlige driftsforhold og sikkerhedsforanstaltninger.

Siden 2017 har KPE været tilknyttet Folketinget som tømrer og snedker på en rammeaftale. Det er nu femte gang at KPE og FT giver hinanden hånden på det gode samarbejde. Aftalen blev ved en option forlænget til og med 2023 og ifm. seneste udbud af rammeaftalen er KPE, der i dagligdagen restaurerer og servicerer Danmarks kulturarv, igen blevet valgt på baggrund af det samlede mest fordelagtige tilbud.

Restaureringsfaglige kompetencer

En af hovedårsagerne til at valget igen faldt på KPE er vores højt kvalificerede medarbejdere.

De til aftalen knyttede tømrere og snedkere har mange års erfaring med restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger og leverer højeste faglige kvalitet. KPE sikrer desuden medarbejdernes faglige og personlige udvikling gennem kontinuerlig efteruddannelse.

Bæredygtighed

Rammeaftalen har stort fokus på bæredygtighed.  KPE har i 2022 opstillet en række bæredygtighedsmål og arbejder aktivt for at sikre de passende og mest bæredygtige og CO2– besparende løsninger og initiativer på hver enkelt opgave. Vi fører klimalog på projektniveau og evaluer og tilpasser løbende bæredygtighedstiltagene.

Christiansborg som hjemmebane

Folketinget og dets naboer Christiansborg Ridebane, Højesteret og Statsministeriet er alle historiske bygninger som har nydt KPEs kvalitetshåndværk og styring gennem adskillige projekter og rammeaftaler. I skrivende stund er KPE ved at afslutte restaureringen af Hofteateret fra 1767. Nedenunder teatermuseet ligger de Kongelige Stalde Kongelige Stalde som KPE restaurerede tilbage i 2010.

Service og vedligehold

KPE tilbyder aftaler om faste vedligeholdelsesrutiner af historiske bygninger. Hver enkelt løsning skræddersyes, så den passer den enkelte kundes behov. KPE har eget snedkerværksted der specialfremstiller inventar og emner til vores mange alsidige opgaver og sikrer levering til tiden. Vi er fleksible i vores arbejde og i kapaciteten. Det handler jo om service.

 

Arbejdsopgaverne omfatter alt hovedsageligt indvendigt tømrer- og snedkerarbejde:

  • Ombygninger
  • Opsætning af skillevægge og gipslofter
  • Snedkermæssig gennemgang af vinduer, forsats-rammer og døre
  • Udskiftning af loftplader
  • Retablering ved f.eks. vandskader
  • Trægulve

Vil du vide mere så tøv ikke med at tage fat i os

Frederik Pedersen

Tømrermester & direktør