Skip to main content

Velkommen i vores værksted

VÆRKSTEDSPROJEKTER

Udvalgte opgaver fra værkstedet

Lokalt snedkerværksted

På vores snedkerværksted hersker der en kærlighed til det traditionelle håndværk. Chris, Søren, Emil og Mogens fremstiller størstedelen af produktionen i hånden med en sans for hold-ånd og personligt engagement.
De fleste projekter kræver skræddersyede løsninger, der matcher vores kundernes ønsker og behov – hvilket resulterer i holdbare, funktionelle løsninger i den højeste kvalitet.

Vi håndterer et bredt spektrum af projekter og er vant til tætte samarbejder direkte med kunden eller med arkitekter, designere og leverandører. Vi producerer udelukkende til egne projekter.

Lokal forankring & produktion

Hos Kjell Pedersen A/S er vi optagede af lokal forankring. Produktionen foregår på den anden side af vores kontorgange med de mange fordele, det har.
Vores ambition er at håndtere alle processer lokalt på vores værksted, hvor alle projekter bliver fulgt til dørs med en kompromisløs kvalitetskontrol.

Restaurering & nyt

På værkstedet skaber vi både nye løsninger til vores projekter ligesom vi restaurerer efter gamle håndværkstraditioner.

Farlige stoffer

Når vi restaurerer støder vi ofte på farlige stoffer som bly og  PCB. På værkstedet har vi en miljøafdeling der hvor vi kan håndtere miljøfarlige emner. På den måde sikrer vi samtidig at alt håndteres alt arbejdsmiljømæssigt korrekt og farligt affald bortskaffes korrekt.

Kontakt os

Tømrer- og snedkerfaget

Vi mestrer de stolte håndværkstraditioner og har solid praktisk erfaring fra vores arbejde med Danmarks kulturarv. Vi følger udviklingen inden for tømrer- og snedkerfaget meget nøje. Det betyder anvendelse af de nyeste teknologiske hjælpemidler og moderne styringsværktøjer når dette er mest hensigtsmæssigt.

KP A/S er en konkurrencedygtig samarbejdspartner for kvalitetsbevidste bygherrer og rådgivere på både det håndværks- og forretningsmæssige område.

Kvalitetssikring er et vigtigt værktøj hvorved vi sikrer og dokumenterer at arbejdet er udført i overensstemmelse med de fremsatte kvalitetskrav.
Desuden opsamles erfaringer med bestemte materialer og udførelsesmetoders bygbarhed til gavn for fremtidige ombygninger.